برنامه ریزی آموزشی
شیوه برگزاری کلاسهای نیمسال اول 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان قم

.

شیوه برگزاری کلاس های نیمسال اول 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان قم

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور استان قم :
در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 کلیه کلاس‌های تئوری مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور استان قم(مرکز قم ،واحد جعفریه ، واحددستجرد، واحدسلفچگان و واحد کهک) به صورت آنلاین (غیرحضوری) الکترونیکی و فقط در بستر سامانه پیام من  برگزار می‌شود. لذا دانشجویانی که درس خود را از مرکز قم انتخاب نموده اند جهت استفاده از کلاس ها طبق توضیحات زیر اقدام نمایند.
1- شماره تلفن همراه خود را در سامانه گلستان کنترل نمایید.  شماره ثبت شده در سامانه گلستان باید شماره فعال دانشجو و اساتید محترم  باشددر صورت مغایرت شماره تلفن فعال خود را ثبت نمایید.
2- وارد سایت http://pm.pnu.ac.ir/ شده .قبل از هر گونه اقدام و بر حسب ابزار مورد استفاده مراحل ذیل را انجام دهید:
2-1 در صورتی که میخواهید از گوشی تلفن همراه هوشمند ( موبایل ) استفاده کنید:
الف )دریافت و نصب برنامه   Adobe Connect
2-2 در صورتی که میخواهید از تبلت و یا رایانه شخصی استفاده کنید:
الف)دریافت و نصب برنامه  Adobe Connect Addin
ب)دریافت و نصب برنامه FireFox
ج)دریافت و نصب برنامه Flash Player
3- پس از دریافت و نصب برنامه مذکور در تلفن همراه ،  اپلکیشن پیام من را باز کرده نام کاربری ( شماره دانشجویی) خودرا وارد نمایید. سپس رمزعبور (کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان)  و بعد کد امنیتی را وارد کرده روی گزینه ورود کلیک کنید.
اگر از رایانه شخصی استفاده می کنید با ورود به سایت http://pm.pnu.ac.ir/ روی گزینه وب اپ دانشجو کلیک کرده ، نام کاربری ( شماره دانشجویی)خود را وارد نمایید. سپس رمزعبور(کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان)  و بعد کد امنیتی را وارد کرده روی گزینه ورود کلیک کنید.
توضیح مهم:دانشجویان غیر ایرانی که فاقد کد ملی می باشند باید از طریق فراموشی رمز عبور اقدام نموده و رمز عبور خودرا دریافت نمایند. لذا شماره همراه ثبت شده در سامانه گلستان باید شماره فعال باشد.
توضیح مهم: نام کاربری اساتید برای ورود به پیام من شماره استادی سامانه گلستان و کلمه عبور شماره ملی ثبت شده آنان در سامانه گلستان می باشد.
4- پس از ورود به برنامه پیام من و پرداخت حق عضویت برای یک ترم می توانید از کلاس های آنلاین ترم جاری استفاده نمایید.
***: اساتید گرامی جهت استفاده از پیام من نیاز به پرداخت حق عضویت ندارند.
***** دانشجویانی که دروس خودرا از منطقه یک انتخاب نموداند جهت استفاده از کلاس ها باید به نشانی http://lms.tpnu.ac.ir  مراجعه نمایند. برای ورود به سامانه آموزش الکترونیک منطقه یک کد کاربری، شماره دانشجویی و رمز ورود، کد ملی بدون صفرهای ابتدایی و برای دانشجویان غیر ایرانی کدکاربری و رمز ورود هر دو شماره دانشجویی در نظر گرفته شده است.
5- دروس نظری و بخش نظری دروس نظری- عملی کلیه مقاطع تحصیلی در نیمسال جاری صرفاً به صورت الکترونیکی ارائه می شود.
6- نحوه برگزاری دروس تماما عملی و بخش عملی، دروس عملی نظری متعاقبا اعلام خواهد شد.
7- جهت دریافت لیست ارائه دروس و وضعیت منابع درسی مقطع کارشناسی اینجا کلیک کنید.
8- جهت دریافت لیست ارائه دروس و وضعیت منابع درسی مقطع کارشناسی ارشد اینجاکلیک کنید.
راهنمای مدیریت کلاس در سامانه پیام من متعاقبا برای اساتید ارسال خواهد شد.

فایل pdf شیوه نامه را از اینجا دنلود کنید
فايل هاي مربوطه :